Neautentificat.
am fost la medicul ginecolog la un control si mi-a dat niste ovule pt candida. a zis sa pun cate unul in fiecare seara dupa igiena intima.aceasta igiena cu as pute-o face, cu musetel sau galbenele ?cu ce ar fi mai bine? cine stie sa imi raspunda si mie pls pls pls
doctora mea mi-a recomandat musetel.
ms de raspuns ![]()
Buna fetelor! Am si eu o nedumerire in legatura cu ovulele: cum se "administreaza"? cat de adanc trebuie introduse ca sa aiba efect si la cat timp dupa introducere putem face baie? Am fost astazi la medicul ginecolog si mi-a prescris cervugid insa nu stiu prea multe despre folosirea lor.....
le introduci seara inainte sa te pui in pat. daca te ridici o sa curga. pt asta va trebui sa iti pui si un absorbant zilnic pt ca o sa curga putin chiar si cand stai in pat
multumesc pt raspuns maryah, dar cat de adanc trebuie intoduse? :*
azi mi-a spus dr ca trebuie sa le introduci cat poti si sa le umezesti inainte cu apa calduta
:*:*:* multumesc mult
buna fetelor.mi-au fost recomandate si mie de catre dr. ovulele Macmiror pt candida si as vrea sa stiu dak in timpul acestui tratament sunt interzise bauturile alcoolice, ma refer la un pahar de bere sau de vin, dak interactiozeaza in vreun fel cu aceste ovule. k eu le am de luat si acu de paste si as vrea sa stiu.in prospect nu scrie nimic de genul, k l-am citit. a mai luat cineva ? stie cineva?astept raspuns
daca ti-au fost recomandate ovulele pt candida e clar ca nu sunt antibiotice(deoarece antibioticele provoaca candida)...iar daca pe prospect nu scrie ca ar fi interzise bauturile alcoolice atunci nu vad nici un motiv de ingrijorare ....interzise sunt relatiile sexuale pe timpul tratamentului ![]()
nu scrie.atunci e ok
...da, faza cu relatiile o stiu...k nu e voie... . ms mult ![]()