Neautentificat.
salutare ! maine se implinesc 3 luni de la ultimul contact sexual neprotejat...insa nu pot sa stau linistita deloc. in ultima vreme menstruatia mea nu a fost deloc regulata ba chiar o luna imi venea si o luna nu. contactul l-am avut cu cateva zile inainte de menstruatie,am folosit metoda coitului intrerupt. urmatoarea luna menstruatia nu mi-a mai venit.la o luna de la intarzierea ei am facut un test de sarcina si a iesit negativ. apoi dupa cateva zile a venit mult asteptata menstruatie...la inceput m-am ingrijorat pentru ca timp de vreo 5 zile era doar o scurgere inchisa la culoare dar apoi a inceput menstruatia si m-a tinut inca o saptamana...deci cu acele scurgeri de la inceput menstruatia m-a tinut cam vreo 2 saptamani. acum ar fi trebuit sa imi vina din nou insa nu stiu de ce dar sunt ingrijorata...sanii ma cam dor putin si azi mi-a fost rau toata ziua.mi-e teama sa nu fiu insarcinata...e vreo posibilitate?
chiar nu ma ajuta si pe mine nimeni cu un raspuns? ![]()
avand in vedere ca acel test facut la o luna de intarziere a mentrei a iesit negativ, eu zic sa nu iti faci griji. daca crezi ca te-ar linisti, poti sa repeti testul
am facut un test mai devreme si a iesit tot negativ ! ![]()
ar fi trebuit sa iasa pozitiv daca era vorba de o sarcina nu? au trecut 3 luni totusi.
da, testul se pozitiveaza la 3 saptamani de la contact sau la o saptamana de la intarzierea menstrei
sunt linistita acum.multumesc frumos ![]()
salutare din nou...nu mi-a venit menstruatia nici pana acum si incep sa intru foarte tare in panica...ba mai mult am impresia ca mi-a crescut putin burta,am o stare generala foarte proasta,nu stiu ce sa fac
(
ai putea sa mergi la dr, la un control. dr poate sa iti prescrie niste pastile sa iti vina si in acelasi timp sa afli ce cauzeaza intarzierea