Neautentificat.
vroiam sa va intreb cum se procedeaza in aceste cabinete de planificare medicala...deoarece vreau sa ma duc ca sa intreb un medic ginecolog ce fel de anticonceptionale sa iau deoarece am inceput de curand relatiile sexuale si nu stiu ce trebuie facut adica trebuie sa fac programare? trebuie sa dau bani pentru consultatie? ce anume ma intreaba? va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti si mie as fi bucuroasa. multumesc!
cel mai bine ar fi sa mergi la un cabinet de planificare familiala pt anticonceptionale, nu la ginecolog. acolo o sa stau de vorba cu un/o dr, o sa iti puna intrebari despre ciclul tau, despre bolile din familie si astfel o sa isi dea seama cam ce anticonceptionale ti s-ar potrivi. in mod normal nu trebuie sa platesti consulatia, iar programarea depinde de la un oras la altul. daca vrei spune-ne de unde esti si poate iti recomandam un cabinet bun
sunt din Brasov, v-ati fi recunoscatoare daca mi-ati recomanda un cabinet. va multumesc!
super!!!
este un cabinet de plannificare familiala la policlinica Astra, cabinetul 122 la parter, aproape de capatul de linie la 6,8,22,23...adica ca bulevardul saturn. acolo este dr Mateoc, este o femeie super de treaba, nu iti trebuie programare, te duci doar si te inscri. ea are program luni, miercuri 8-13, marti, joi 13-16. daca mai ai intrebari spune-mi...
perfect chiar stau aproape de policlinica....iti multumesc mult! a si vroiam sa intreb cati bani trebuie sa dau...adica presupun ca macar doctoritei trebuie sa ii dau ceva nu? sau e o taxa ceva? merci!
nu e nici o taxa si pe langa asta poti lua si anticonceptionale la un pret redus. eu niciodata nu i-am dat nimic.
merci mult pentru ajutor!
n-ai pt ce! ai fost la doctorita? sa imi spui daca iti place de ea...
o intrebare...kteodata in timpul actului sexual ma dor ovarele. e normal???
ma poate ajuta si pe mn cineva...va rog...multumesc!
da maryah am fost la doamna mateoc si chiar a fost super de treaba am vorbit cu ea deschis, e bine ca mai sunt si astfel de doctori care chiar te informeaza si le pasa. merci mult de ajutor!
n-ai pt ce
ma bucur ca ti-a placut de ea
Buna! sunt din oradea si as dori un sfat in leg cu cabinetele de planning....la care cabinet sa merg....???