#1 2009-04-09 23:11:07

vika_mihaela80
New member
Inregistrat: 2009-04-09

vreau si eu un copilas

buna fetelor sunt casatorita de 10 ani si nu stiu de ce nu pot samane gravida  am facut tot felu de teste analize  etc si la final am fost diagnosticati cu infertilitate inexplicabila acum incercam pe cai naturale adica bem branca ursului  care am auzit ca este foarte bun  mia mai zis cineva sa iau o perioada anticonceptionale si dupa ce le opresc exista foarte mari sanse sa raman gravida  mentionez ca nu am folosit niciodata nici o metoda contraceptiva va rog dati mi un sfat ce sa fac    ca nu mai stiu ce sa fac va pup

#2 2009-04-10 21:33:01

bebe_16
Member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: vreau si eu un copilas

si eu am o matusha care ii in aceasi situatie.. acuma nu ar trebui sa aiba nici o problema i-au fost curatzate trompele si tot nu ramane .. a trecut un an si ceva de la operatie.
pararile la metoda : sa iei anticonceptionale si sa le opresti sunt impartite acestea pot sa cauzeze ovulatii multiple sau lipsa ovulatiei (aici consulta un medic de planing)
continua cu tratamentele naturiste si sa dea domnu sa ai un bebe

#3 2009-06-29 03:28:07

zuzzy
New member
Inregistrat: 2009-06-29

Rugati`va la Dumnezeu el decide cand veti avea un bebe

#4 2009-07-24 10:38:53

Cosmina
New member
Inregistrat: 2009-07-24

Bine v`am gasit, citesc acest forum de ceva timp insa doar acum intru si eu in discutie pentruca rabdarea sa zic asa ... a degenerat in disperare. Ca si voi ma confrunt cu aceeasi problema, am 30 de ani si nu am ramas insarcinata niciodata. La inceputul casniciei am folosit anticonceptionala insa nu le mai folosesc de 5 ani, am fost vizitati de mai multi medici atat eu cat si sotul si de la fiecare am primit acelasi raspuns cum ca ar fi totul ok , am facut tratament cu duphaston de 2 ori pana acum si tot nimic , medicii spun sa avem rabdare ca va veni... Sa mai confruntat careva cu o asemenea situatie si a reusit ? Va multumesc anticipat !

#5 2010-07-21 19:24:35

danuta
New member
Inregistrat: 2010-07-21

draga vika eu imcerc de 1 an si ceva si nimic dar iau de o luna miere de aklbine cu scortisoara(la o lingurita de miere un varf de cutit de scortisoara se ia in fiecare seara inainte de culcare macar 3 4 luni)sper sa aiba efect succes am auzit si eu de brancva ursului si cred ca e bun.mai stiu si de nuci ceai sau tinctiura de cretisoara
.in ceea ce priveste anticonceptionalele nu face decat sa iti agraveze situatia eu am luat 1 an si 2 luni si vezi care e problema mi-a declansat o dereglare hormonala am si acnee de la hormoni lasa o dezordine in viata nostra fara sa ne dam seama
si eu dupa ce le-am intrrupt nu am ramas ti-am zis.a sa-ti mai zic ceva dac esti o buna crestina citeste acatistul sfintilor parinti ioachim si ana sau sfantului nectarie e mare ajutator macar 40.doamne ajuta la toate care vor copii.va pup

Antet forum